Julekurs Stubberud

Julekurs på Stubberud

I julen har vi flere spennende kurs tilgjengelig. Under finner du en oversikt over hvilke kurs som er planlagt og informasjon om tidspunkt, lengde og pris. Benytt påmeldingsknappen under for å sende oss din påmelding. Du vil motta en mail fra oss når påmeldingen er bekreftet

Ridetur i Julesnøen - 26. og 29. desember

10.00-13.00 

Pris: 600 kr

Vi rir på tur i fra gården og inn i Sørkedalen. Turen varer ca 1,5 timer, og stell av «egen» hest kommer i tillegg. 

 

Målgruppe: Litt øved 2 og oppover, må være komfortabel i alle gangarter.

 

Send informasjon via linken under inneholdende deltakers navn, alder, rideerfaring og  kontaktopplysninger 

Sprangkurs -  30. desember

Fra kl. 10.00 – 16.00 på Stubberud

Pris kr. 950,- 

Vil du bli en bedre sprangrytter? «Sprangkurs» er et kurs for elever på litt øvet 2 og opp. På dette kurset må elevene kunne ri selvstendig i alle gangarter og kunne følge hesten over hinder. 

Deltakerne blir delt i grupper etter nivå, og får to sprangtimer som bygger på hverandre og en økt sprangteori, alt på en dag! 

Målgruppe: For elever på litt øved 2 og oppover. Må beherske å ri selvstendig i alle gangarter, samt temporegulere i begge gangartene og kunne følge hesten over hinder. Man må også klare å håndtere hesten, stelle og sale på selv. 

Send informasjon via linken under (mail til stubberud@tanumrideskole.no) inneholdende deltakers navn, alder, kontaktopplysninger 

Stellekurs 31. desember

Tirsdag og onsdag i romjulen, kl. 10.00 – 13.00 på Stubberud

Pris kr. 700,- 

Stellekurs passer for barn som ikke har ridd før, eller som har litt erfaring med hest, men ønsker å bli trygg på håndtering og stell av hest.

Målgruppe: For elever på nybegynner og litt øvet, eller for de som ønsker en introduksjon til ridning.

Send informasjon via linken under (mail til stubberud@tanumrideskole.no) inneholdende deltakers navn, alder, kontaktopplysninger 

Innendørs feltritt - 27. desember

Fra kl. 10.00 – 16.00 på Stubberud

Pris kr. 1000,- 

Kurset inneholder to rideøkter med hinder og bommer hvor man blir introdusert for forskjellig type hinder og bommer. Det er også en liten teoriøkt til lunsjen. Maks seks deltakere per gruppe, og gruppene blir satt opp etter nivå. 

Målgruppe: For elever på øved og oppover.

Send informasjon via linken under (mail til stubberud@tanumrideskole.no) inneholdende deltakers navn, alder, kontaktopplysninger.