Kursplan høsten 2021 – Stubberud

Har du lyst til å prøve deg på hesteryggen uten å binde deg for et helt semester? Lyst til å ri, men har ikke anledning fast en gang i uken? Ønsker du litt ekstra i tillegg til ukentlig ridning? Prøv et helgekurs. Vi tilbyr instruksjon i dressur, sprang og opplæring i stell av hest og ustyr under kyndig veiledning av våre dyktige instruktører.

arrangementer2

Trygg-med-hest-kurs

To dager fra kl 10.00 – 16.00 på Stubberud

Pris kr. 1.500,- 

«Trygg med hest»-kurs passer for barn som ikke har ridd før, eller som har litt erfaring med hest, men ønsker å bli trygg på håndtering og stell av hest.

 

Kurset går over to dager, og består av to ridetimer og en teoriøkt hver dag. Deltakerne vil få trening på sits og grunnleggende rideferdigheter, og får ri både inne i hall og ute i terrenget. De vil få opplæring i stell av hest, sikkerhet i stall og gjennomgang av utstyret vi bruker under ridning. 

Målgruppe: Nybegynnere og litt øved 1.

Tidspunkt: 25.-26. september, 6.-7. november og 4.-5. desember

Påmelding: Benytt knapp under. Oppgi høyde og vekt samt ønsket dato og telefonnummer til en foresatt ved påmelding.

arrangementer1

Sprang

En dag fra kl. 10.00 – 16.00 på Stubberud

Pris kr. 850,- 

Vil du bli en bedre sprangrytter? «Sprangkurs» er et kurs for elever på litt øvet 2 og opp. På dette kurset må elevene kunne ri selvstendig i alle gangarter og kunne følge hesten over hinder. 

Deltakerne blir delt i grupper etter nivå, og får to sprangtimer som bygger på hverandre og en økt sprangteori, alt på en dag! 

Målgruppe: Passer fra nivå litt øvet 2 og oppover. Må beherske å ri selvstendig i alle gangarter, samt temporegulere i begge gangartene og kunne følge hesten over hinder. Man må også klare å håndtere hesten, stelle og sale på selv. 

Tidspunkt: 12. september, 3. oktober og 21. november

Påmelding: Benytt knapp under. Oppgi høyde og vekt samt ønsket dato og telefonnummer til en foresatt ved påmelding. 

Voksendag

Nivå: Litt øved 2 og oppover
 

«Voksendag» er et lett blandet kurs for de over 16 år. Det blir dressur på formiddagen og bomarbeid/sprang på ettermiddagen, med en lang lunsj med instruktøren og hest som samtaletema.

På dette kurset får deltakere større frihet, slik at kurset kan kombineres med en tur innom butikken, eller luftetur med hunden. Ryttere må være på litt øvet 2 nivå og oppover, og man må kunne sale på og finne frem i stallen på egen hånd. Det er også mulig å melde seg på kun en rideøkt på formiddagen. 

 
Pris: 1.000,- (500,- for kun formiddag)
 
Maks 5 elever pr gruppe. Gruppene blir satt opp etter nivå.
 
Tidspunkt: 24. oktober og 14. november
 

Påmelding: Benytt knapp under. Oppgi høyde og vekt, telefonnummer, samt ønsket dato ved påmelding.

Dressur

Fra kl. 10.00 – 16.00 på Stubberud

Dressurkurs passer for elever som ønsker å bli flinkere til å ri. På dette kurset er det maks 7 deltakere per gruppe, og gruppene blir delt opp etter nivå. Deltakerne får øve på korrekt sits, overganger, å ri hesten til kontakt, samt smake på vanskeligere dressurøvelser som for eksempel sjenkelvikninger og versader.

 

Dressurkurs passer for ryttere i alle aldre fra nivå øvet og oppover. Dressur er vel så viktig for sprangryttere som ønsker å få mer kontroll på hesten mellom hinder, som for vordene dressurstjerner. Bli med og bli en bedre rytter!

Pris kr. 850,- 

Maks 7 elever pr gruppe. Gruppene blir satt opp etter nivå. 

Målgruppe: Passer fra øved nivå og oppover.

Dato: Ingen oppsatte kurs i høst.

 

Du vil mottar bekreftelse på plass til mailen oppgitt ved påmelding. Vi gjør oppmerksom på at alle påmeldinger er bindende.