Påskekurs Stubberud

Kurs i påsken på Stubberud

Vi arrangerer flere kurs i påsken. Under finner du en oversikt over hvilke kurs som er planlagt og informasjon om tidspunkt, lengde og pris. Benytt skjemaet under for å melde deg på. Du vil motta en mail fra oss når påmeldingen er bekreftet

arrangementer2

Trygg med hest - 9.-10. april

To dager fra kl. 10.00 – 16.00 på Stubberud gård i Sørkedalen

Pris kr. 1.300,- inkludert lunsj

For de som ønsker en introduksjon til hest og ridning, eller de som har ridd litt men vil bli tryggere i sin omgang med hesten. Stell og håndtering av hest, sikkerhet og sikkerhetsregler, ferdsel i stall, gjennomgang av utstyret vi bruker i ridning.  Ridning i hall og i terreng.

Målgruppe: Nybegynnere og litt øved 1.

Tidspunkt: 9.-10. april

 

Gruppetimer

På gruppetimer i dressur får du en ridetime på 60 min i dressur/bomarbeid. Her melder du deg kun på en ridetime, så dette er ideelt for dere som også har andre ærend å gjøre resten av dagen. 

Gruppetimer har maks 5 deltakere per gruppe, og gruppene blir delt opp etter nivå. Hver time har et tema, så du kan melde deg på det du vil øve på! Bli med og bli en bedre rytter!

Mandag 11. april

9.30 Nivå: LØ1-LØ2

Ridetime for elever på LØ1-LØ2 nivå med fokus på rideveier, overganger, sits og balanse. Galopp en og en. Må ha med voksen som følger i stallen.

10.30 Nivå: Ungdom/voksen LØ2+

Dressurtime med tema sjenkelvikning, overganger og sits. For ryttere over 16 år, på LØ2 nivå eller høyere. Galopp i grupper. 

11.30 Øvet og opp

Denne timen har bomarbeid som tema. Du får øve på rideveier, takt og tempo, samt sits. Felles galopp. 

Tirsdag 12. april

9.30 Nivå: LØ1-LØ2

Tema i dag er dressur med innslag av bommer. Galopp en og en, eller i grupper. Må kunne styre hesten og ha kontroll i skritt og trav, samt være klar for galopp. 

10.30 Nivå: Ungdom/voksen LØ2+

Denne timen har bomarbeid/kavaletter som tema. Du får øve på rideveier, takt og tempo, samt sits og overganger. Felles galopp. 

11.30 Nivå: Øvet og opp

Sprangtime for elever med erfaring innen galopp. Må kunne styre hesten i trav og galopp samt temporegulere i begge gangartene.

Onsdag 13. april

9.30 Nivå: LØ1-LØ2

Bomarbeid med små hinder. Galopp en og en. Må kunne styre hesten og ha kontroll i skritt og trav, samt være klar for galopp. 

10.30 Nivå: Ungdom/voksen LØ2+

Dressurtime med tema sjenkelvikning, overganger og sits. For ryttere over 16 år, på LØ2 nivå eller høyere. Må kunne styre hesten i trav og galopp samt temporegulere i begge gangarteneGalopp i grupper. 

11.30 Nivå: Øvet og opp

Sprangtime for elever med erfaring innen galopp. Må kunne styre hesten i trav og galopp samt temporegulere i begge gangartene. Bygger på timen dagen før, men du trenger ikke har vært med tidligere for å delta. 

Pris kr. 500,- pr time

 
Målgruppe: se hver time

Tidspunkt: 11. april, 12. april og 13. april

350x350_hest4


Påsketur i Sørkedalen - 18. april

18. april kl. 10.00-12.00  
Oppmøte 9.30!

Bli med på en deilig tur i Sørkedalen. Turen varer ca 2 t og ryttere må være komfortabel i alle gangarter. 

Pris kr. 600,- 

Målgruppe: For elever fra og med litt øved 2

Meld deg på helgekurs via skjemaet. Du mottar bekreftelse med betalingsinfo i egen mail.