SOMMERKURS 2023

Bli med på sommerkurs

Previous
Next

Bli med på  våre populære sommerkurs med hest. Kursene avholdes i uke 26 og 27, samt 32 og 33 på Vestre Bærum på Tanum og ved Stubberud gård i idylliske Sørkedalen. Sommerkurset går fra mandag til fredag, på dagtid og byr på mange spennende utfordringer med lek, og moro. 

 

Målet med sommerkursene er å gi deltakerne mulighet til å øke sine praktiske og teoretiske ferdigheter knyttet til ridning og håndtering av hest. Kursene blir holdt av erfarne instruktører som veileder og følger opp deltakerne gjennom uken. Det legges opp til to rideøkter hver dag, hvor det varieres mellom ridning i hall og ute på tur i terrenget. Deltakerne blir introdusert til og får mulighet til å prøve ut ulike former for ridning, som for eksempel voltige og gymkhana-lek. 

Daglig håndtering av hest står også på agendaen, hvor det blant annet inngår opplæring i stell og fôring av hest, ulike typer stallarbeid, samt vedlikehold og stell av utstyr.

Kursdagen starter kl. 08.30 og varer til 15.30, fra mandag til fredag. Fredag avsluttes med oppvisning for foreldre. Sommerkurset koster kr. 4.250,- som inkluderer drikke og frukt/grønnsaker. Ta med matpakke.